Werkwijze

Werkwijze

Het proces

Samen bespreken we het concept. Ik lever uw website helemaal compleet op. Daarna kunt u zelf ook met uw website aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld pagina’s, berichten, youtube videos, formulieren plaatsen. 

Uitbreiden

U kunt straks razendsnel uw website uitbreiden door nieuwe pagina’s toe te voegen, menus aan te maken of blogberichten schrijven. Alles is onbeperkt te gebruiken. U kunt dus zoveel mogelijk content en pagina’s aanmaken als u wilt. 

Wilt u liever dat ik de website aanpas? Dan is dit uiteraard geen probleem.

FAQ's

Er wordt besproken via mail, telefonisch of op afspraak wat uw wensen zijn voor het project.

Betaling wordt gedaan voordat elke mijlpaal begint.
Verdere bewerking van de site wordt vervolgd nadat een mijlpaal betaling is afgerond.

Mijlpaal betaling betekend simpelweg dat het project opgesplitst kan worden in fasen. zo kan bijv. een € 600,- project verdeeld worden in drie fasen (€ 200,- / mijlpaal). 

Mijlpaal betaling maakt het mogelijk om het project in fasen op te delen. Bijv. fase 1 (mijlpaal 1) is het bouwen van de home/ startpagina, fase 2 het bouwen van de rest van de pagina’s en fase 3 het koppelen van uw domein en online zetten van de website.

Op deze manier betaald u pas voor de tweede mijlpaal wanneer u 100% tevreden bent met de eerste. 

Normaal tussen 1 en 2 weken, het hangt af van de grote van het project en uw wens. Samen bespreken wij de mogelijke tijdsduur. 

Er vind geen terugbetaling plaats. Omdat u via mijlpalen betaald, kunt u ervoor kiezen om niet verder te gaan met de volgende mijlpaal en hoeft u niet voor die mijlpaal te betalen. 

Na afloop zal ik altijd beschikbaar zijn om uw website up to date te houden als het nodig is. Voor kleine aanpassingen die minder dan 10 minuten duren krijgt u kado.

Voor de wat grotere aanpassingen kan ik voor een afgesproken bedrag het voor u fixen!